Web Analytics Made Easy -
  StatCounter
Call us now +000 1584 2578

Aku Yang Kau Tinggalkan By Belibukuonline.com.my

Mula now.checkprice Aku Yang Kau Tinggalkan By Belibukuonline.com.my    

Harga semak dan sangat bagus Aku Yang Kau Tinggalkan By Belibukuonline.com.my . dan internet simpan untuk setiap Majlis. pasaran sekarang untuk di determinate styles of Aku Yang Kau Tinggalkan By Belibukuonline.com.my with shop nearby your home. Anda boleh memperoleh

item ini dengan

dikawal harga dari laman web membeli-belah dalam talian. Banyak lagi Ulasan Pelanggan memberitahu bahawa dalam Aku Yang Kau Tinggalkan By Belibukuonline.com.my adalah item berkualiti dan ia juga berpatutan. Anda boleh mengambil Aku Yang Kau Tinggalkan By Belibukuonline.com.my gedung membeli-belah dalam talian. Sebelum membeli-belah untuk anda boleh mengesahkan harga, harga penghantaran dan banyak lagi.


peerless Aku Yang Kau Tinggalkan By Belibukuonline.com.my online at greatest prices, We offer a bukan kepalang pengubahsuaian daripada tempoh di beberapa di nicefinest harga terbuka kepada dalam talian! Sekali anda melabur satu-satu masa, anda tidak boleh ketinggalan Laman web kami seumur hidup pelbagai lebih memikirkan semula saya darling tempat untuk membeli berjimat cermat Aku Yang Kau Tinggalkan By Belibukuonline.com.my. Aku Yang Kau Tinggalkan By Belibukuonline.com.my adalah sangat tolok bandingan kualiti dan impetuous penghantaran . The one of our processionsaid that Aku Yang Kau Tinggalkan By Belibukuonline.com.my wassplendid.

Aku Yang Kau Tinggalkan By Belibukuonline.com.my Ulasan & cadangan

Aku Yang Kau Tinggalkan By Belibukuonline.com.my adalah terbaik di kedai dalam talian. Saya akan panggil pendek nama sebagai Aku Yang Kau Tinggalkan By Belibukuonline.com.my Bagi orang-orang yang adalah mencari Aku Yang Kau Tinggalkan By Belibukuonline.com.my kajian. Kami ada lanut tentang perincian, spesifikasi, Ulasan Pelanggan dan perbandingan harga.saya cadangkan yang anda semak sentiasa harga tempahan sebelum membeli.

Content:

Aku Yang Kau Tinggalkan By Belibukuonline.com.my.

Product Description

Description Of Aku Yang Kau Tinggalkan

 • ☑ Tajuk : Aku Yang Kau Tinggalkan
 • ☑ Penulis : Alina Haizar
 • ☑ Harga : RM33.00
 • ☑ ISBN : 978-967-16962-1-7Sinopsis
 • ☑ “Ani tak sanggup kahwin dengan Zaril Ikhwan. Maafkan Ani” Nota daripada Ani sekelip mata merubah kehidupan Nia Athirah. Nia mengambil keputusan untuk menggantkan tempat Ani, mengahwini Zaril Ikhwan bukan atas dasar cinta. Pengorbanan yang Nia harus lakukan demi membantu keluarganya. “Zaril dah jadi bodoh” kata mama… Kemalangan negri telah menjadikan Zaril Ikhwan seorang yang tidak berupaya, memerangkap Zaril Ikhwan dalam dirinya sendiri. Tiada siapa yang dapat memahaminya. Zaril Ikhwan memerlukan seseorang untuk menjaganya. Cinta datang tanpa disedari. Dalam diam Nia jatuh cinta dengan suaminya sendiri. Segunung harapan agar perkahwinannya ini kekal selamanya. Demi kasih pada suaminya yang tercinta, Nia berusaha mencari jalan untuk merawatnya. Sentuhan kasih Nia yang mempunyai kuasa untuk memulihkan dirinya dalam apa keadaan pun. Sayanglah segala-segalanya pada Zaril Ikhwan. Demi Sayang, dia mahu pulih, ingin menjadi lelaki sempurna untuk Sayang. "I will love you forever…" Ucapan suaminya ketika dia meninggalkan Nia untuk ke Paris bagi mendapatkan rawatan. Sebaik sahaja Zaril Ikhwan pulih sepenuhnya dan kembali normal, Nia telah disingkirkan. “Sayang akan sentiasa ada dengan abang,” Tetapi di manakah keikhlasan dan kesetian seorang isteri jika semua yang dilakukan semata-mata kerana wang. Nia meninggalkan suaminya setelah mendapat bayaran atas segala usahanya selama ini menjaga Zaril Ikhwan. Bumi Turin menjadi saksi pertemuan dua insan yang pernah saling mencintai tetapi kini yang tinggal hanyalah perasaan benci, marah dan dendam yang terbuku di hati masing-masing. "Ti amo amore mio …." Menelusuri kota-kota bersejarah dengan permandangan indah dan romatik … mengembalikan rasa cinta dalam hati yang sudah lama hilang… Kehidupan harus diteruskan… Langkah sudah jauh ke hadapan, tidak ada jalan kembali. Perpisahan secara rasmi adalah jalan yang terbaik buat mereka. Namun kekusutan tidak terungkai, Zaril Ikhwan masih tidak mengerti dengan tindakan Nia.Nia mempunyai alasannya sendiri tetapi sampai bila-bila pun dia tekad akan merahsiakannya. Mampukah Nia bertahan dengan segala tuduhan dan tohmahan ke atasnya? Kerana realitinya, kebenaran hanya akan mendatangkan kesedihan yang Nia tidak sanggup hadapi.

Curi-Curi Cinta, Novel Siti Rosmizah By Readabook.

Product Description

Description Of Curi-curi Cinta, Novel Siti Rosmizah

 • ☑ SINOPSIS.
 • ☑ “Kalau dah susah sangat, hantar aje rumah orang tua! Lagipun bila adik kahwin nanti suami adik tu mestilah orang kaya jangan haraplah adik nak kahwin dengan orang miskin. Orang kaya nak ke terima mak mentua macam tu? Abang Is, doa ajelah setiap hari biar tuhan panjangkan umur abang Is. Kalau boleh biar mak yang mati dulu dari abang Is. Jalankan tanggungjawab dulu jangan senang aje nak lepaskan beban kat orang lain!”.
 • ☑ Ya Allah! Terkedu Iskandar mendengarnya. Kenapa perangai adiknya sampai sebegitu rupa? Biadap! Kurang ajar! Berlagak! Sombong! Itulah Intan Raihana. Buang emak, buang saudara kerana duit dia sanggup lakukan apa saja. Perancangan diatur. Daniel Hakim harus menjadi miliknya!
 • ☑ “Hei! Kalaulah niat awak nak tackle saya, sebab berangan nak jadi bini orang kaya. Mulai hari ni! Detik ni! Awak campak terus niat awak tu! Sebab saya akan pastikan, sampai saya mati pun awak tak akan jadi isteri saya!” Itu kata Daniel pada Intan. Namun perancangan tuhan tiada siapa boleh menghalangnya.
 • ☑ “Saya akan bertanggungjawab Is. Saya akan bernikah dengan Intan. Itu janji saya.” Tegas jawapan Daniel. Namun jelas kelukaan pada setiap patah katanya. Dendam Daniel berlingkar di hati. Janjinya! Intan Raihana akan memamah segala perbuatannya nanti!
 • ☑ “Kau ingat aku nak percaya lagi cerita bohong kau tu! Aku tau kau dah terdesak nak ikat aku! Kau goda aku! Kau buat aku jatuh cinta dengan kau dan akhirnya aku tersungkur di kaki kau! Aku akui memang aku dah cintakan kau! Tapi dengan apa yang kau dah buat dekat aku! Mulai saat ini, cinta aku dah mati buat kau! Aku tak akan terima anak tu! Sebab perempuan macam kau bukan saja tak layak jadi bini aku! Tapi kau juga tak layak nak jadi ibu pada anak aku! Aku tak nak anak aku lahir dari rahim perempuan macam kau! Hambur Daniel sepuas hatinya.
 • ☑ Ya Allah! Luluh hati Intan mendengarnya. Kejamnya lelaki ini? Tanpa dapat dikawal air mata menitis tanpa henti.
 • ☑ “Adik tahu memang manusia tu tak sempurna mak. Sebab adik pun pernah buat kesilapan yang cukup besar dalam hidup adik. Adik kecewakan mak, adik kecewakan abang Is. Tapi akhirnya adik berubah mak. Dia janji nak mulakan hidup baru dengan adik. Tapi mana janji dia mak? Dia campak adik macam kucing kurap! Adik benci dia mak! Adik benci dia! Dia tak layak jadi suami adik! Lelaki ini dah mati dalam hidup adik!
 • ☑ Kini Daniel Hakim memamah perbuatannya pula. Terlajak perahu boleh diundur terlajak kata inilah padahnya! Curi-curi cinta hanya itu yang mampu dilakukannya. Hati Intan telah mati buatnya! Berdoalah moga cinta Intan Raihana akan menjadi miliknya jua..

Aku Yang Kau Tinggalkan, Novel By Sam Bookshop.

Product Description

Description Of Aku Yang Kau Tinggalkan, Novel

 • ☑ 100% Original
 • ☑ New
 • ☑ Ready Stock

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *